TO JE PRESUDILO Obradović objasnio u čemu je razlog poraza
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!


Barselona je pobedila Partizan u "Štark areni" rezultatom 89:80.

- Tim se borio i želeo mnogo toga da uradi. Jasno je da su oni šutirali fantastično, i za dva i za tri poena. Problem je bio u prvoj četvrtini, kada su oni pogađali trojke iz tranzicije. Nemam zamerke na moj tim zbog ovog ritma i tima koji ima ambicije da igra Fajnal-for ove sezone - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

On je istakao da je Barselona sjajan tim.

- U trećoj četvrtini nismo dobro otvorili utakmicu, nismo imali dobro realizovane šuteve, oni su to kažnjavali. Oni su kvalitetan tim. Probali su da koriste prednosti u odnosu na nas. Primali smo lake poene iz tranzicije. U poslednjoj četvrtini je problem sa mis-mečom, kada nisi u bonusu koristiš pametan faul. Radićemo na tome - dodao je trener Partizana.

TO JE PRESUDILO Obradović objasnio u čemu je razlog poraza

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Partizan će u narednom kolu Evrolige u petak igrati protiv Reala u Beogradu.

- Sutra ćemo dan da iskoristimo tako da igrači koji nisu imali minutažu odrade dobar trening, kao i da počne da se razmišlja o Realu. Protiv Reala će biti lakše, imaćemo dan više za odmor i trening. Probao sam da raspodelim minutažu. Jedini košarkaš, koji je igrao 30 minuta je Matijas Lesor i Zek Ledej, koji je na četvorci najbitniji igrač - naveo je Obradović.

Utakmici u "Štark areni" prisustvovao je 20.041 navijač.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading