OBRADOVIĆ O NAREDNOM IZAZOVU Utakmica sa Cedevita Olimpijom možda i najvažnija od svih
Foto: Promo/ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Košarkaši Partizana sutra dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u okviru 23. kola ABA regionalne lige.

-Okrećemo se onom što dolazi, a to je jako važna utakmica u nedelju protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi. Tu nećemo moći da računamo na Lesora, kao i na još dve u ABA ligi. Rekao sam igračima sinoć da odmah idu kući na spavanje, da se dobro odmore i da se danas pripremimo kroz jedan trening za Olimpiju. Nama će svaka sledeća utakmica biti još bitnija. Videćemo dokle možemo da izdržimo. Imali smo odličnu utakmicu protiv Virtusa, pa smo zbog velike potrošnje odigrali slabije protiv Milana. Utakmica protiv Cedevita Olimpije nam je mnogo važna, možda i bitnija od svih koje dolaze - istakao je Obradović.

NBA LIGA BEZ MILOSTI Luka Dončić kažnjen sa 35.000 dolara zbog gestikulacija da su sudije potplaćene

Plejmejker "crno-belih" Aleksa Avramović izjavio je da njegovi saigrači moraju da se što pre osveže pred utakmicu sa ekipom iz Ljubljane.

-Mnogo je važno da se danas do treninga misli slegnu i ohlade glave nakon velike pobede. Dolazi nam Cedevita Olimpija, ekipa koja nas je u prvom delu sezone pobedila u Ljubljani i koja baš protiv Partizana uvek igra dobro. Imaju nekolicinu iskusnih igrača koji će znati da iskoriste svaki pad u našoj energiji i svaku lošu odluku. Zbog toga moramo da se kako znamo i umemo što više osvežimo, usvojimo plan utakmice koji nam je stručni štab pripremio i držimo se toga. Znamo da slobodnih karata više nema i sigurno je da bi nas atmosfera nalik onoj od sinoć puno podigla i dala nam dodatnu energiju - istakao je Avramović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading