VELIKI IZAZOV Obradović: Moramo da se spremimo na najbolji mogući način za meč protiv Efesa
Foto: Tanjug/TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Utakmica između Efesa i Partizana biće odigrana sutra od 18.30 sati u Istanbulu.

"Efes je dvostruki šampion Evrope, povređeni igrači su im se vratili. Poslednje informacije su da će igrati u kompletnom sastavu, što je uvek dobro da za protivnika imate tako sjajnu ekipu, koja je poslednje dve godine bila prvak Evrope. Moramo da se spremimo na najbolji mogući način da probamo da igramo normalnu utakmicu", rekao je Obradović uoči puta za Tursku.

Partizan ima 15 pobeda i 13 poraza i trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli Evrolige, dok je Efes deseti sa skorom 14/14.

NOVO SAOPŠTENJE Zvezda traži brutalnu kaznu za Lesora i suspenzija i novac

"Sigurno će biti motivisani, videli smo već izjave trenera Ergina Atamana, koji je rekao da je za njih ova utakmica ključna u svakom pogledu. Mislim da će njihov način pripreme za tu utakmicu biti takva da će želeti da odigraju najbolje protiv nas", istakao je Obradović.

Crno-beli su pre dva dana pobedili Crvenu zvezdu 92:81 u derbi meču 21. kola ABA lige.

"Svaka pobeda donosi samopouzdanje, a ove godine je mnogo utakmica. Način na koji smo počeli i završili derbi pokazueje da igrači veruju u sebe, ali fokus je na narednoj utakmici", dodao je trener Partizana.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je izjavio da zna šta njegov tim čeka u Istanbulu.

"Izaćićemo da igramo jako i da odradimo ono što moramo. Borićemo se, imali smo tešku utakmicu protiv Zvezde. Efes ima talentovanu grupu košarkaša, koji dugo igraju zajedno. Moramo da se borimo i da slušamo trenera", naveo je Ledej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading