LESORU PRETI SUSPENZIJA Evo koje su sve moguće kazne za Partizanovog centra
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana pobedili su posle preokreta Crvenu zvezdu u petom ovosezonskom večitom derbiju u Štark areni.

Iako su crveno-beli imali vođstvo od 20 poena razlike, izabranici Željka Obradovića su spektakularnim preokretom stigli do trijumfa pred svojim navijačima. 

Junak pobede bio je Matijas Lesor sa 27 postignutih koševa, ali je francuski centar napravio neviđeni incident po završetku meča. 

Najefikasniji akter utakmice obrušio se na Filipa Petruševa, udarivši asa Zvezde, zbog čega ga čekaju sankcije ABA lige.

OGLASIO SE JUNAK DERBIJA Evo šta je Lesor rekao posle sukoba sa Petruševim i pobede nad Crvenom zvezdom

Iz Crvene zvezde će sigurno tražiti suspenziju francuskog centra, a onda će na ABA ligi biti da sankcioniše ponašanje, ovog igrača. 

Podsetimo, pre tri godine se takođe desila slična situacija kada je Vili Rid, tada košarkaš Budućnosti, udario Filipa Petruševa koji je tada nosio dres Mege. Tada je Rid u 6. minutu bez povoda udario Petruševa, a disciplinski sudija ABA lige ga je kaznio sa dve utakmice suspenzije. 

Slična kazna verovatno čeka i Lesora koji je ovim nimalo promišljenim potezom svojoj ekipi naneo loše jer će neke od narednih mečeva na Jadranu morati da pauzira i ohladi vruću glavu.

Prema Propozicijama, francuski centar biće kažnjen sa dve i više utakmica zabrane igranja, plus novčanom kaznom, a suma neće biti nimalo blaga. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading