DULJAJ POZIVA NA MOBILIZACIJU Trener Partizana najavio promene, pričao i o Nemanji Matiću
Foto: Promo/FK Partizan

Mihajlo lić će popuniti mesto bonusa (s obzirom da Kristijan Belić ne može da igra, pošto mu je preporučeno mirovanje posle povrede glave na večitom derbiju), pa će na krilu, ipak, ostati Kvinsi Menig, a a u špicu zaigrati Andrija Pavlović.

- Biće tako - potvrdio je Duljaj u obraćanju medijima pred susret na Topčiderskom brdu (sreda, 18.30, TV Arena Premium 1) na pitanje da li će početi Ilić i Pavlović.

Očekuje se da na njemu poseta bude makar malo veća nego što je bila prethodni put u Humskoj, kad su tribine protiv Radničkog maltene zvrjale prazne.

- U moje lično ime bih da uputim poziv navijačima. Mobilizacija! Zvali su me bivši trneeri Partizana, pružili ogromnu podršku, ali je isto tako važno što više ljudi bude na stadionu. Zadovoljan sam podrškom na derbiju. "Grobari" su od izuzetne važnost za naš tim.

"KAKO SE KALIO ČELIK" U BAČKOJ TOPOLI Žarko Lazetić za Alo! o velikom problemu srpskog fudbala, povratku u Partizan, fudbaleru Zvezde kog je želeo u TSC-u... (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- Za sve što želite potrebno je vreme koje sad – nemam. U ovom trenutku je neophodno da budemo mobilisani, agresivni i borbeni. Sad je lepota u drugom planu, vremenom bih voleo da se pojavi slika kakvu želim, da uz pobede navijači sa stadiona odu zadovoljni.

Susret sa Kolubarom biće za Igora prožet emotivnim nitima. Njegov rođeni brat, Joakim Duljaj je trenirao Lazarevnače i sa njima bio izuzetno uspešan.

- U to vreme je za Kolubaru igrao Nemanja Matić, bilo mu je samo 17 godina, ostavio je utisak u Srpskoj ligi „Zapad“, iako su mom bratu zamerili tad što je jednog mladog i mršavog igrača slao na tern. Čak mi je Joakim predlagao da ljudima iz Šahtjora obrate pažnju na Nemanju, ali nisam mogao da preporučim nekog iz Treće lige. Onda sam došao da gledam utakmicu sa Radničkim iz Novog Beograda, Nemanja Matić me je tad posetio na Slavišu Jokanovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading