ULIVAO JE NENORMALNU NESIGURNOST Bivši funkcioner Partizana udario jako na golmana Popovića
Foto: Tanjug/Tanjug/Jadranka Ilić

- Ne mogu da ovo zadržim samo za sebe... Treba dosta karaktera, a karakter donose domaći igrači koji se prvi bune kad dolaze strani igrači. Kod prvog gola Zvezde, Vigo koji ne razume ni srpski fudbal, ni derbi odlazi ispred tribine i 'puca' po navijačlima i da nijedan igrač ne reaguje - rekao je Iliev.

Osvrnuo se i na golmana Aleksandra Popovića

- S druge strane, mladi golman koji je i talentovan nedavno iznosi svoje mišljenje na koje nema pravo i bivši trener je rekao da je to sramota. Danas je ulivao nenormalnu nesigurnost saigračima. Ja nisam golman, ali ona reakcija uplašenog golmana koji mora da izbije loptu... Kod nekih pokušaja centaršuta sa strane on reaguje nesigurno i pravi od tih centaršuteva nešto veliko - rekao je Iliev.

TO JE DERBI, NEMA TU MNOGO LEPOTE Milojević nakon pobede nad Partizanom: Želeli smo drugačiji rezultat

Na kraju je otkrio i neke priče iz svlačionice.

'- Pogađa me da najveći karakter imaju strani igrači, koji ulaze u konflikte, u svaku tuču samo oni. Gde je taj karakter naših igrača? To je ono što me boli i što treba da se reši za neki budući period. Kao da stranci bolje osećaju Partizan. Znam kakve priče dolaze iz svlačionica, iz njihovih soba gde se kritikuje, a niko od njih ništa nije doneo - poručio je Iliev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading