POSTALA JE STVAR PRESTIŽA GLEDATI PARTIZAN Obradović nakon Albe posebno istakao jednog igrača
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je pobedu svog tima protiv Albe (88:74)

- Pokušavamo uvek da reagujemo na svakoj utakmici. U nekim situacijama nismo pokušavali da igramo odbranu,  a onda smo u trećoj četvrtini sve promenili. Energija iz odbrane se često pretvori u nešto pozitivno u napadu -  rekao je na početku pres konferencije Željko Obradović.

Zatim je izneo podatak koji dokazuje koliko je Evroliga jako takmičenje.

-  Svaka utakmica je bitna, još uvek se niko plasirao u plej-of, a niko nije ni izgubio šansu da se plasira u plej-of, to govori koliko je ova liga jaka - rekao je Obradović.

Govorio je i o trenutnim rezultatima.

POSTALA JE STVAR PRESTIŽA GLEDATI PARTIZAN Obradović nakon Albe posebno istakao jednog igrača

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- To nije pitanje za mene, već za navijače, zaključci se donosi na kraju sezone. Mogu samo da se zahvalim svojim igračim na radu - istakao je on.

Pomenuo je posebno i Aleksu Avramovića.

-  Moramo da se naviknemo da nastavimo da igramo, ovo je utakmica koju treba istaći, pogotovo ono što je uradio Aleksa Avramović večeras. Svako ima svoju neku prednosti, trebalo samo da igaš i da radiš neke stvari koje donose pobedu - dodao je trofejni trener.

Za kraj se zahvalio navijačima na podršci. 

- Ja sam uvek tražio da igrači igraju do zadnjeg napada, nema nikada potcenjivanja protivnika. Želim da se zahvalim ljudima na sjajnom ambijentu, postalo je stvar prestiža da se gleda Partizan - podvukao je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading