"BOLJE OD NAS TRENUTNO NEMATE" Urošević progovorio o sukobu sa navijačima, pa poslao poruku pred derbi
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

- Navijači su u tom trenutku tražili da dođe cela ekipa. Oni su bili već u svlačionici, ja sam otišao do njih. Jedna moja upitna rečenica je označena kao konflikt, snimak postoji i to je dovoljno da se vidi da nikakve svađe nije bilo - rekao je Urošević.

Crno-bele očekuje večiti derbi.

- Nova utakmica, novo dokazivanje. Čujem da ne dolazi derbi u dobrom trenutku, ali ja mislim da je pravi trenutak da pokažemo karakter, da izađemo iz krize. Ako ovaj period za nama nije dovoljna motivacija, onda ne znam kakav govor može da pomogne. To je dovoljan motiv - zaključio je Urošević.

Imao je poruku za navijače.

- Navijači nam znače i daju nam vetar u leđa, to što skandiraju neke stvari - to je njihovo. Svako ima pravo da iskaže vid nezadovoljstva, ali mislim da u ovom trenutku je najbolje da se pruži podrška i igračima. Trenutno, bolje nemaju, da se tako izrazim. Možemo samo zajedno da izađemo iz ovoga. Negativni komentari neće pomoći, štaviše odmoći će nam. Apelujem na to da budu uz tim, pa na kraju ćemo videti gde smo i šta smo - zaključio je Urošević na kraju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading