DULJAJ KAO ŠOK TERAPIJA Ivica Kralj: Verujem u pozitivan rezultat na meču protiv Crvene zvezde
Alo!/Marko Metlaš

Novi trener Partizana je Igor Duljaj, koji je juče preuzeo klub iz Humske, pošto je ostavku podneo Gordan Petrić posle remija sa Radničkim iz Kragujevca (1:1) u 23. kolu Superlige Srbije.

"Sigurno je da Duljaj ne dolazi u idealnom momentu. Moram da se zahvalim Petriću, koji je takođe u teškom momentu preuzeo klub. Petrić je uneo novu energiju u klub, doneo je dosta toga dobrog. Poslednji rezultati su se odrazili na njegovo zdravstveno i došlo je do ovog epiloga. On je 

 veliki čovek i trener, nadam se da će i dalje biti deo Partoizana", rekao je Kralj.

Duljaj je danas odradio prvi trening sa fudbalerima Partizana, a na klupi "crno-belih" će debitovati u petak na 169. "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde. Kralj je uveren da će tzv. "šok terapija" da donese pozitivan rezultat.

"U poslednjih nekoliko dana imali smo dva šokantna rezultata. Niko to nije očekivao, nadam se da će fudbaleri reagovati na ove promene. Duljaj će sigurno pokušati koliko je u njegovoj moći da nešto promeni do samog derbija. Uveren sam da ova šok terapija može da donese neki pozitivan rezultat", istakao je Kralj.

On je istakao da je optimista i dodao da je uveren da će fudbaleri Partizana da se vrate na pobednički kolosek.

"Naši fudbaleri nisu zaboravili da igraju fudbal. Teško je analizirati šta se sve dogodilo u poslednjih 15 dana. Međutim, ja sam večiti optimista, verujem u ove igrače, bez obzira na trenutne rezultate. Očigledno je da su igrači psihološki pali, a na nama je da ih izdignemo iz ove situacije", naveo je sportski direktor Partizana.

Crvena zvezda drži prvo mesto na tabeli SLS sa 13 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Istina je da je Zvezda u ovom trenutku u relaksiranoj situaciji u odnosu na nas. Bez obzira na to, verujem da mi možemo da se izdigemo i da derbi odigramo dobro i ostvarimo povoljan rezultat. Fudbaleri Partizana moraju da veruju da mogu da pobede u derbiju. Ja sam igrao 22 derbija i znam šta se sve dešavalo. Želimo da konsolidujemo ekipu i da je vratimo na pobednički kolosek.  Zvezda ima veliku prednost na tabeli, ali bez obzira na to imamo svoje sportske ciljeve. Da se polako pripremamo ekipu za leto i Ligu šampiona", zaključio je Kralj i pozvao navijače da u narednom periodu budu uz klub i igrače.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading