NOVI IZAZOV, OSTAJU EMOCIJE Lutovac napustio Partizan i prešao u austrijski Rid
FK Partizan

On je sa austrijskim klubom potpisao ugovor na godinu i po dana, uz opciju produžetka na još jednu.

-Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu - izjavio je Lutovac.

KAPA DOLE ZA HEROJA Trener iz ruševina izvlačio svoje igrače, snimak koji je obišao celu planetu (VIDEO)

NOVI IZAZOV, OSTAJU EMOCIJE Lutovac napustio Partizan i prešao u austrijski Rid

Vladimir Marković

 

Mi smo porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali, dodao je on.

-Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama - poručio je 25-godišnji fudbaler. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading