REZULTAT NIJE REALAN Obradović imao reči hvale za petorku koja je režirala preokret Partizana
Foto: Promo/Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

-Moram da istaknem da postava u kojoj su bili Avramović (Aleksa), Anđušić (Danilo), Trifunović (Uroš), Papapetru (Janis) i Ledej (Zek), da je odigrala odbranu... Tu smo i prelomili utakmicu negde početkom drugog poluvremena. Odrađena je utakmica, probali smo neke igrače da držimo van tima (Dante Eksum i Matijas Lesor), neki da igraju manje, s obzirom da imamo duplo kolo u Evroligi (utorak i petak) - rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Mornara iz Bara sa 92:74 (28:26, 13:15, 30:21, 21:12), u utakmici 17. kola ABA lige. 

Partizan na prvom mestu ima 15 pobeda i dva poraza, a Mornar na 12. poziciji ima pet pobeda i 11 poraza.

PARTIZANU PRIJA PIONIR Crno-beli bez većih problema savladali Mornar pred meč sa Asvelom u Evroligi

Obradović je dodao da ekipa nije dobro počela meč i da je Mornar tridesetak minuta bio u igri.

-Nismo otvorili utakmicu na dobar način, ekipa Mornara se maksimalno borila i mislim da su bili u utakmici tridesetak minuta, i ovaj rezultat na kraju od 18 razlike, mislim da je prevelika razlika i da to nije realno i da su zaslužili drugačiji rezultat - ocenio je on.

Trener Partizana istakao je da kod njega ne postoji podela na mlađe i starije igrače, a da je glavni razlog za izmenu kada košarkaš ne igra timski.

-To je najvažniji razlog da neko bude zamenjen. Ja nikad nisam menjao za neke normalne greške, koje su sastavni deo košarke, pogotovo mlađe igrače - rekao je Obradović.

Partizan za dva dana u Beogradskoj areni dočekuje Asvel u okviru Evrolige. Sledeći meč u ABA ligi igraju na gostovanju protiv Mege.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading