AKO ŽELIŠ DA POBEDIŠ, NE SMEŠ IZGUBITI 15 LOPTI Obradović sumirao utiske nakon poraza u Valensiji: Pokušali smo da se vratimo, ali nismo uspeli
Foto: Promo/ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

 

Posle poraza u Valensiji, trener crno-belih je nagasio da igra njegovog tima nije bila dovoljna za pobedu.

- Pre svega čestitke Valensiji na pobedi večeras, igrali su agresivno, bili su dobri u prvom poluvremenu, a mi smo se vraćali u drugom, imali smo dosta dobrih minuta, ali očigledno to nije bilo dovoljno - rekao je Obradović i dodao:

- Verujem da obe ekipe zaslužuju da budu u Evroligi. Ceo svet zna šta Valensija ima ovde, to je tim koji zaslužuje da bude u Evroligi kao i mi. Verujem u ovaj tim, imamo tradiciju i projekat kome je potrebno vreme - istakao je najtrofejniji evropski stručnjak.

Osvrnuo se popularni Žoc i na partiju Matijasa Lesora koji je brzo završio meč zbog pet ličnih grešaka.

- Važan je igrač. Ne mogu da dam mišljenje za dva faula, verujem da je na kraju presudilo prvo poluvreme, bili smo dosta spori, imali smo loše odluke u napadu. Ukoliko želiš da pobediš u Evroligi, ne možeš da izgubiš 15 lopti i da imaš isti broj asistencija, pričamo o napadu, a što se tiče odbrane, poslednjih pet napada smo dopustili dva šuta za tri poena i tri puta dobijali poene iz igre dva plus jedan - zaključio je Željko Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Моле

20.01.2023 08:08

Koji velemajstor obmane ,mrznje i lazi....

Sarky

20.01.2023 08:48

Karma je čudo. Tako Vam i treba tužibabe. Niste sposobni za ništa u košarci pa pokušavate van terena.