NE ZNAM ŠTA DA PRIČAM VIŠE NA TU TEMU Obradović je na ovo pitanje novinara povisio ton
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Posle ubedljive pobede Partizana protiv MZT Skoplja, trener crno-belih Željko Obradović govorio je o statusu igrača koji nije bio u timu, Slovaku Vladimiru Brodzijanskom. Nakon pisanja španskih medija da bi centar mogao da se vrati u Huventud i da napusti klub iz Humske, šef struke srpskog tima govorio je o njemu. On u ponedeljak nije bio u ekipi.

-Njega smo doveli u situaciji kada smo imali oba mlada centra van tima - i Koprivicu i Smailagića. Smailagić se vratio, imamo situaciju sa Balšom. Što se tiče njega, postoji ta mogućnost, zainteresovani su iz Huventuda za njega i donećemo odluku. Nismo još doneli odluku, ali donećemo brzo - odgovorio je Željko Obradović. 

OBRADOVIĆ OTKRIO SITUACIJU OKO BRODŽIJANSKOG Još nije doneta konačna odluka

On je na tom mestu govorio i o Amerikancu Čimi Monekeu, koji je potpisao za Monako nakon rastanka sa Sakramento Kingsima, a u delu medija i na društvenim mrežama dovodio se u vezu sa crno-belima. "Ovde je danas bila informacija o čoveku koji je otišao u Monako, a ne znam ni ko je, i o tome da smo kao bili zainteresovani za njega. Ne znam više šta da pričam na tu temu. Uzmite tamo od meseca jula koji je igrača 'prošlo' kroz Partizan. Da se čovek zapita o čemu se radi, gde živimo, ne možeš da izbegneš informacije i to je to", dodao je Obradović.

Paralelno sa odlučivanjem o statusu Brodzijanskog, Partizan će se pripremati za evroligaško gostovanje Valensiji u četvrtak. U sklopu te pripreme crno-beli su u ponedeljak imali lakši trening protiv Makedonaca i pobedili ih sa 120 ubačenih poena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading