PRED MAKABI Obradović: Moramo da imamo maksimalnu koncentraciju ako želimo dobar rezultat
Foto: Tanjug/TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

U prvom ovosezonskom duelu dva rivala, Partizan je pred više od 19.000 navijača u "Štark areni" savladao Makabi rezultatom 96:88. 

"Veoma nezgodno gostovanje ako se uzme u obzir kako Makabi igra kod kuće. Dosad su izgubili samo jednu utakmicu. Sve ono što je Makabi krasilo godinama, krasi ga i sada - igra u tranziciji, agresivna odbrana, šutevi za tri poena, skok u napadu, promene u odbrani... Sve to smo pričali i analizirali pred prvi duel sa njima, tako da velikih promena u tom smislu nema. Koncentracija mora da bude na maksimumu, ako želimo da odigramo dobru utakmicu", istakao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

ANĐUŠIĆ IMA PORUKU ZA NAVIJAČE PRED MAKABI Ako budemo igrali našu igru, možemo sigurno do pobede

Makabi je na devetom mestu sa devet pobeda i osam poraza, dok je Partizan 11. sa skorom 8/9. "Crno-beli" u ovom meču neće moći da računaju na centra Balšu Koprivicu.

"Kao i uvek do sada, moramo da igramo snažno, koncentrisano i sprovedemo plan koji je trener pripremio. Naš prošli duel je bio pre mnogo vremena. Za nas je i jučerašnji dan bio odavno. Moramo da prilazimo obavezama utakmicu po utakmicu i da gledamo samo ispred sebe", izjavio je košarkaš Partizana Zek Ledej. 

Utakmica između Makabija i Partizana biće odigrana sutra od 20.05 časova u Tel Avivu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading