BILO JE SJAJNO IGRATI PRED SJAJNOM PUBLIKOM Željko Obradović otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu, pa je krenula rapsodija
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Partizana, Željko Obradović, izneo je utiske nakon pobede nad Monakom (100:80).

- Zadnja četvrtina je bila specifična, razlika nije realna. Monako je igrao odlično, vratili su se posle naše dobre odbrane u prvoj četvrtini. Ja sam zadovoljan intenzitetom u odbrani i nekim stvarima na kojima smo insistirali u napadu. U poluvremenu smo rekli da moramo da budemo agresivniji. Igrali smo pametno u drugom poluvremenu, koristili smo napadačke kvalitete. Čestitke timu i neverovatnoj publici. Bilo je sjajno igrati pred ovom sjajnom publikom - izjavio je Obradović.

Dodao je da su svi u timu verovali da mogu bolje što su sada i pokazali.

- U sportu motivacija je vrlo važna, Anđušić je sada bio motivisan jer je igrao protiv bivšeg tima. Ja nisam ljut na igrače, primenjujem ono što me je naučio profesor Aca Nikolić. Trener je onaj koji koriguje, ja ne mogu od toga da odustanem. Svi smo mi verovali da možemo mnogo više nego što smo pokazivali kad smo gubili. Ja sam zadovoljan jer izgledamo drugačije u odbrani, agresivniji smo - zaključio je trener "crno-belih".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading