EGZUM ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM "GROBARA" Neki navijači ne gledaju utakmicu, nije ih briga kad se postigne koš
KK Partizan

Australijanac je bio gost Džoa Arlaukasa u Evroliginom podkastu "Crossover" gde je govorio o navijačima Partizana.

-Kao da je film. Ne možete to da objasnite kao ‘Okej, ja ću sada igrati pred navijačima koji samo žele da mi pobedimo’. Volim da se zagledam u publiku i da samo gledam, uvek postoji troje, četvoro njih koji bukvalno i ne gledaju utakmicu, oni samo stoje i pevaju sve vreme. Posmatram ih minut. Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u njih. Oni ne gledaju utakmicu. Neko da koš, nije ih briga. Oni su samo spremni da pevaju i da se uvere da svi pevaju. To je neverovatno, neobjašnjivo - rekao je Egzum.

JOKIĆEVA AMAJLIJA Raznežićete se kada vidite koji predmet nosi srpski centar na svakoj utakmici (FOTO)

Kako kaže, početak u Evropi u dresu Barselone nije bio lak.

-Bilo je veoma teško. Svi misle da ćeš da dominiraš, ali ti dolaziš u situiranu ekipu koja je prva u domaćem šampionatu i Evroligi, tako da očigledno rade kako treba. Ja sam pokušao da dođem i budem deo tima bez namere da narušim njihov način igre kojim su pobeđivali - objasnio je nekadašnji član Jute.

Pričao je i o tome kako je sarađivati sa trenerom crno-belih Željkom Obradovićem.

-Mislim da je najbitnija stvar kod njega to što te izaziva… On ti daje slobodu da igraš, ali želi da igraš pametno. To je najbitnije kod njega. Okej, možeš da ideš tamo i radiš šta god želiš, ali igraj pametno. Igraj na pravi način. To je stvar koju najviše volim kod njega - istakao je Egzum.

Čitav intervju možete pogledati u prilogu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading