PARTIZAN OTVARA 2023. GODINU Crno-beli žele da izbegnu Zvezdinu sudbinu
Foto: Promo/ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Košarkaši Partizana prvi meč u 2023. godini odigraće u ponedeljak od 18.30 protiv Zadra pred svojim navijačima.

Nakon što su pre tri dana u Areni pobedili Bajern u Evroligi, crno-beli želi da nastave pobednički niz. 

- Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo ove igrače koji su van tima, da bi igrači koji su u ritmu da igraju dosta minuta malo odmorili. Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobedili ekipu Crvene zvezde - poručio je Željko Obradović.

Alen Smailagić je saglasan sa svojim šefom struke da ih čeka težak meč protiv Dalmatinaca koji su ove godine već pobedili Crvenu zvezdu.

- Oni su tim koji je u stanju svakome u ovoj ligi da napravi probleme. Imali su do sada pobede protiv Zvezde i FMP-a, pobedili su Igokeu u gostima, ali su i gubili neke utakmice u kojima su bili favoriti. Božić, Jordano i još nekoliko igrača umeju da budu jako opasni kada uđu u svoj ritam i mi moramo da budemo maksimalno skoncentrisani od početka do kraja utakmice. Nadam se i voleo bih da publika kao u engleskom fudbalu dolazi na ove utakmice u velikom broju i da zajedno uđemo u 2023. godinu na najbolji mogući način - istakao je Smailagić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading