NOVOGODIŠNJI KOKTEL PARTIZANA Mijailović: Glavni cilj - kontinuitet igranja u Evroligi
Alo!/Vladimir Marković

Mijailović je, obraćajući se prisutnima, zahvalio navijačima koji su kupovinom sezonskih ulaznica dali veliku podršku klubu.

- Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Davali smo podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. Po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobedjujemo - rekao je Mijailović.

- Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi - istakao je on.

NOVOGODIŠNJI KOKTEL PARTIZANA Mijailović: Glavni cilj - kontinuitet igranja u Evroligi

Alo!/Vladimir Marković

 

Novogodišnjem koktelu prisustvovao je ceo tim Partizana predvođen trenerom Željkom Obradovićem, a među zvanicama bili su i brojni nekadašnji košarkaši crno-belih. 

Partizan je, takođe, promovisao kalendar za novu 2023. godinu, kao i novu kolekciju odeće. 

Košarkaše Partizana do kraja ove godine očekuju još tri utakmice, a prvu će igrati u četvrtak u Istanbulu protiv Fenerbahčea u okviru 15. kola Evrolige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading