SAHRANJEN MIODRAG JEŠIĆ Partizan se oprostio od bivšeg trenera
Alo!/Marko Metlaš

Pored porodice i prijatelja od Ješića su se oprostili bivši i sadašnji fudbaleri i funkcioneri Partizana.

- Kao dugogodišnji saborac, kolega osetio sam potrebu da sa vama podelim bol, ali i da se osvrnem na naše uspomene. Uz sportsku karijeru je išao i njegov privatni život, dobio je ćerku Jelenu 1982. godine. Decembra 2000. godine desila se užasna tragedija, Jelena je stradala u saobraćajnom udesu, imala je samo 18 godina. Ostatak Miodragovog života obeležio je ovaj tragični događaj, nikada nije više bio isti čovek - rekao je na komemoraciji bivši golman Partizana Rade Zalad, koji je nekada igrao sa Ješićem

On je podsetio da je Ješić ostavio veliki trag u Partizanu.

- Snagom svog karaktera i volje uspeo je da potisne i u svojoj duši sakrije sve to i nastavi život dalje. Smisao je pronašao u supruzi Leni i dobio sina, unapredio je trenersku karijeru i veliki trag je ostavio u Partizanu. Iznenada i prerano nas je napustio veliki čovek, sportista i trener - istakao je Zalad.

Komemoraciji su, između ostalih, prisustvovali i počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, zamenik predsednika FŠ Nenad Bjeković, nekadašnji generalni sekretar "crno-belih" Žarko Zečević, bivši trener kluba iz Humske Ljubiša Tumbaković i mnogi drugi.

Ješić je u 12 časova sahranjen na Topčiderskom groblju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading