STRAŠNI DETALJI Miodragu Ješiću ćerka poginula u saobraćajnoj nesreći, dočekala ga ista sudbina (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Miodrag Ješić danas je nastardao u saobraćajnoj nesreći, a sudbina poznatog trenera bila je strašna.

On je u intervjuu iz perioda kada je po drugi put seo na klupu Partizana (sezona 2006/2007) u jednom od intervjua govorio o velikoj tragediji koja ga je po njegovim rečima bacila u ogromnu tugu i depresiju.

Ćerka mu je sa svega 19 godina doživela saobraćajnu nesreću i kasnije zahvalujući nemarnosti jednog lekara preminula od unutrašnjeg krvarenja.

- Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju - pričao je tada Ješić.

Nije mogao da se izbori.

- Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi iostala živa, a imala je svega 19 godina- rekao je Miodrag Ješić.

Sada je i sam izgubio život u saobraćanoj nesreći...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading