PREOKRET ZA PREOKRETOM Javili se iz Partizana i sve demantovali
Vladimir Marković

Navijači Crvene zvezde mogu na derbi u Evroligi? Izgleda da je došlo do novog preokreta. 

I Partizan se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- KK Partizan Mozzart Bet kao organizator sutrašnje utakmice nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu.

Podsećamo da gostujući tim niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u našoj državi zadužena za pitanja bezbednosti na sportskim borilištima.

SLUČAJ KAMPACO Nebojša Čović se oglasio misterioznom porukom

Bezbednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mestu i Partizan Mozzart Bet na prvom mestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane.

Klub će danas imati redovnu sednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti doneta konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde MTS moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obeležja nije promenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sednice UO - poručili su crno-beli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading