RASPRODATA HALA Prepuna "Arena" na derbiju Partizana i Crvene zvezde
Vladimir Marković

Nakon što je pozvao navijače da pokažu ljubav prema svom klubu, a ne gnev prema protivniku, Partizan se oglasio još jednom. Ovoga puta da potvrdi da su prodate sve ulaznice za ovaj meč, ali i da još jednom podseti sve koji će utakmicu gledati u beogradskoj Areni da je bezbednost i fer navijanje ono što je najvažnije. 

-KK Partizan Mozzart Bet sa ponosom ističe da su sve ulaznice za utakmicu 12. kola Evrolige rasprodate. Prvi put u istoriji, crno-beli će dočekati Crvenu zvezdu MTS u okviru Evrolige, što izaziva veliko interesovanje ne samo srpske, već i evropske košarkaške javnosti.

Tim povodom, Klub se obraća navijačima, simpatizerima, predstavnicima medija, predstavnicima tehničkih službi i obezbeđenja sa iskrenom željom da predstojeći meč protekne u najboljem mogućem redu i bude primer dobre, sportske atmosfere i dobre organizacije na evropskom nivou!

DOKLE DOSEŽE LJUDSKA ZLOBA? Novinarki prete smrću jer je osudila provkatora Džaku

Pored 11.500 sezosnkih ulaznica, sve dnevne ulaznice koje su se našle u slobodnom opticaju su rasprodate. Kao nagradu za vernost, KK Partizan Mozzart Bet je doneo odluku da svim kupcima dnevnih ulaznica za meč protiv Crvene zvezde MTS obezbedi besplatan ulaz na utakmicu AdmiralBet ABA lige protiv FMP 19. decembra. Potrebno je da navijači sačuvaju svoje ulaznice i da isti bar kod ponovo očitaju na ulazu 19.12.2022.

Štark arena će u četvrtak nesumnjiivo biti puna i zbog toga napominjemo da je svaka ulaznica numerisana. Bezbednosne snage na utakmici će biti pojačane, a svaki gledalac će biti u obavezi da zauzme ono mesto za koje ima kartu.

Ovom prilikom, Partizan Mozzart Bet napominje da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti.

Još jednom pozivamo sve prisutne u dvorani da poštuju numeraciju, slede instrukcije redara i hostesa i ne zadržavaju se na stepenicama i prolazima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading