POKAZALI SMO REAKCIJU Obradović zadovoljan posle ubedljive pobede Partizana
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana su savladali podgoričku Budućnost (106:77) u derbiju devetog kola ABA lige.

 Crno-beli sada imaju osam pobeda i jedan poraz u ABA ligi, a ovaj trijumf ima značaj i jer su prekinuli seriju od četiri poraza na dva fronta (Barselona, Real, Crvena zvezda, Valensija). To je naglasio i Željko Obradović nakon utakmice.

- Momci su pokazali reakciju, pokazali su željenu agresivnost, mnogo energije su uložili i to im se vratimo ubedljivom pobedom protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Zadovoljan sam prikazanim, nastavljamo sa radom, idemo dalje - naglasio je Željko Obradović posle utakmice.

Odličan meč odigrao je Tristan Vukčević koji je sa 15 poena bio najefikasniji igrač Partizana.

- Da li imam komentar za partiju Vukčevića i Trifunovića? Imam. Kao prvo, nije tačno da oni nisu igrali u prethodnim utakmica, nego nisu trenirali na pravi način. Kada su promenili pristup treninzima, kada su počeli da rade onako kako treba, to se odmah vidi i na parketu. Vukčević i Trifunović su odigrali dobro, ali ja verujem da mogu i bolje, pod uslovom da nastave da rade kao do sada.

POKAZALI SMO REAKCIJU Obradović zadovoljan posle ubedljive pobede Partizana

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

 


Obradović je istakao i da je zadovoljan što je njegova ekipa pokazala reakciju.

- Odradili smo detaljnu video analizu meča protiv Valensije, a kada su momci uvideli koliko su grešaka napravili i kako su igrali u odbrani i njima je bilo jasno da je pravo čudo da su bili u prilici da pobede. Pokazali su reakciju protiv Budućnosti, a popravlja se i zdrastveni bilten. Smailagić bi trebalo da počne da radi sa ekipom, a uskoro bi zelenoi svetlo da može da radi sa loptom, mogao da dobije i Avramović. To naravno ne znači da će odmah na parket, treba vremena. Aleksa je poslednju utakmicu odigrao u junu, a sada je decembar - zaključio je Obradović.

 Pred crno-belima je "večiti derbi" u okviru Evrolige, pošto u narednoj rundi elitnog takmičenja igraju protiv Crvene zvezde (četvrtak, 20.30).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading