ANĐUŠIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE NAVIJAČA Oglasio se posle poraza Partizana u derbiju: Pričate o Alenu i Avramoviću, a da li znate...?
Vladimir Marković

Crvena zvezda pobedila je Partizan u prvom ovosezonskom večitom derbiju (90:74). Crveno-beli slavili su pred svojim navijačima, dok su pristalice crno-belih posle meča imali kritike na račun svojih miljenika. Tom prilikom na udaru su se našli Aleksa Avramović i Alen Smailagić, pa je zbog svega toga odlučio da se oglasi Danilo Anđušić.

Jedan navijač je na Tviteru okačio fotografiju posle meča na kojoj se vidi kako se Aleksa i Alen smeju dok se pozdravljaju sa igračima Zvezde i to im je zasmetalo, pa su zato pitali Danila, koji je zamenik kapitena, "da li će im skrenuti pažnju na ponašanje".

- Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom. Da Avram trenira više nego što treba nekad da bi se što pre vratio iako je bio u gipsu četiri meseca. Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte mi. Vama nije teže nego nama koji igramo! Sportski pozdrav - odgovorio je Anđušić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading