"GROBARI" GA OBOŽAVAJU Petrić otkrio tajnu uspeha, jedna rečenica kojom se vodi je ključna
Vladimir Marković

- Ne živim od fudbala, živim za fudbal. To naravno ne znači da sam nezainteresovan, već da mi iskustvo omogućuje lakši pristup. Kada sam dolazio na mesto generalnog sekretara, izrazio sam želju da budem pored terena. Zečević me isforsirao, rekao sam da ću biti godinu dana i tako je i bilo. Tole me nagovorio da budem potpredsednik kasnije, da budem pored Jokana i Ivana sa Batom. Posle smo počeli da učimo za licencu koja je bila zanimljiva. Nije nam bilo pod obavezno da postanemo treneri, već smo hteli to da završimo i da vidimo gde će nas put odvesti - rekao je Petrić za "Novosti".

IGRAČI SU UMORNI Gordan Petrić pred Spartak: Zaboravili smo TSC, ali nam je taj meč doneo mir

Cela ta ekipa bivših fudbalera, koji su navijačima Partizana uvek bili pri srcu, u trenerski poziv ušla je gotovo slučajno.

- Igrali smo tenis, bilo je tu mnogo bivših igrača. Na ideju da upišemo trenersku školu nas je tada naterao jedan bivši trener Partizana. Gledali smo utakmicu, pričao je posle i složili smo se da ne razumemo šta priča. Nije to ništa ružno, jednostavno nismo shvatili o čemu govori. Zvao sam Duleta Savića da pitam da li možemo da upišemo za licencu, da vidimo kako se radi. Rekao je da je teško, da to nije za nas, pa sam se zainatio, uzeo dokumenta od Bate, Ivana i Ćire i prijavio nas. Tako da mogu da kažem da sam ja krivac što smo upisali profi licencu - objasnio je Petrić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading