OBRADOVIĆ BLISTA POSLE PRVENCA PARTIZANA Lako je moglo da bude 3-1, a ne 1-3
KK Partizan

Partizan je u Štark Areni deklasirao Virtus - 90:62 i sada je na skoru 1-3.

- Svesni smo da smo propustili dve odlične prilike, ali sam i pre dva dana i juče rekao da je sve to iza nas i okrećemo se ispred nas. Svaka utakmica se analizira, izvlačimo pouke i odigrali smo ove večeri kako smo odigrali. Moglo je lako da bude 3-1, ali je 1-3 - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

- Počeli smo veoma agresivno, jer smo na startu imali 27:11, sve zahvaljujući dobroj odbrani i energiji. Igrali smo zaista strpljivo i napravili veliku razliku. Posle toga je bilo veoma lakše, tečnije smo igrali. Oni imaju čak pet igrača koji mogu da igraju na poziciji jedan. Sad ćemo da uđemo u to da su oni imali meč pre 48 sati, da su oni doputovali iz Kaunasa, ali je činjenica da smo dobili veliku ekipu. Sve stvari iz statistike ukazuju na to. Nadam se da ćemo sledeće utakmice igrati sa još većim samopouzdanjem.

Ovog puta bilo je i doprinosa domaćih igrača, za razliku od prethodna tri meča u Evroligi, prevashodno Danilo Anđušić, Tristan Vukčević i Balša Koprivica.

- Bili su u rotaciji i dali su svoj doprinos pobedi. Isto važi i za Madara. Imamo i Trifunovića i Glasa. Mladi momci koji će dobijati minutažu. Trener sam Partizana i svi ovde su moji igrači. Svakom od njih ću voditi računa i pomoći ću im. Ako ste videli da su pomogli, zahvalan sam na tome, ali sam siguran da mogu još više da pomognu - zaključio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading