NEĆE BITI LAKO, ALI MI SE PITAMO Petrić pred Napredak: Odložene utakmice će doći na naplatu
FK Partizan

 

Partizan će sutra od 16.45 sati na svom terenu dočekati Napredak u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije.


- Brzo nam dolaze ove utakmice. Napredak može da nam napravi problem, kao što je to činio u prethodnim sezonama. Radi se o iskusnoj ekipi, a mi ćemo morati sutra dosta da rizikujemo. Moraćemo da ih oteramo od našeg gola, pošto su dosta pogodaka ove sezone davali iz prekida. Imaćemo danas još jedan trening, a onda ćemo videti da li ćemo nekog sutra da odmorimo - rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

On je ponovio da Partizan u narednom periodu očekuje naporan ritam utakmica.
NEĆE BITI LAKO, ALI MI SE PITAMO Petrić pred Napredak: Odložene utakmice će doći na naplatu

(AP Photo/Martin Meissner)

 


- Uspešno smo prošli Čukarički, a ostaje nam da do kraja ovog dela sezone izdržimo sa ovim sastavom, koji imamo. Biće teško sutra, ali da se ne lažemo, Partizan se pita. Nadam se pobedi, a onda ulazimo ponovo u isti ritam četvrtak - nedelja - dodao je trener Partizana.

Petrić je istakao da "crno-bele" do kraja sezone očekuje još dosta teških utakmica.

- Videćemo na kraju koliko će ko da sakupi bodova. I onda ćem da podvučcemo crtu i da vidimo gde će ko da ide. Ponavljam da nam ove zaostale utakmice dolaze na naplatu. Bolje je da sve išlo svojim ritmom.

Da nismo odložili utakmicu sa Napretkom, danas bi igrali Kup meč sa Radničkim, a sigurno je da bi bilo lakše. Ponavljam da nam je cilj da fudbalere Napretka oteramo od našeg gola, a verujem da će od samog početka igrati u defanzivi. Imaćemo sutra problem, ako ga mi budemo dozvolili", rekao je Petrić i dodao da će Danilo Pantić dobiti priliku u nekom od narednih utakmica.

Partizan je trenutno treći na tabeli sa 30 bodova, dok je Napredak deseti sa 17.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading