OBRADOVIĆ DOČEKUJE MESINU U BEOGRADU Igramo protiv ekipe koja je projektovana za plasman na Fajnal-for
Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović

Uoči ove važne utakmice, Željko Obradović je izjavio: 

-Zadovoljni smo i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu protiv tima koji je projektovan za plasman na Fajnal-for, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice protiv Olimpije iz MIlana.


Crno-beli sutra od 20.45 sati dočekuju italijanski tim u trećem kolu elitnog takmičenja.

MESINA ZNA ŠTA GA ČEKA U BEOGRADU Moramo da se adaptiramo na atmosferu koja će biti vrela

-Imaju izvanredan roster, izvanrednog trenera (Etore Mesina), mnogo kvalitetnih igrača i to ne samo pojedinačno, već i kao ekipa deluju zaista izvanredno. Veliki je izazov ispred nas i moraćemo mnogo toga da uložimo, a pre svega verujemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu - poručio je Obradović za klupski sajt.

Krilni centar crno-belih Zek Ledej, bivši član Olimpije", istakao je da će ekipa učiniti sve da dođe do prvog ovosezonskog trijumfa.

-Idemo na teren da se borimo, slušamo trenera i učinimo sve što je potrebno da dođemo do pobede. Ne gledam u predviđanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve, ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu - istakao je Ledej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading