ŽELEO JE DA PLATI SAMO DA ODE IZ PARTIZANA Iliev otkrio kakvu je torturu trepeo jedan od najboljih stranaca u istoriji crno-belih
A.V.

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev ispričao je kako je jedan od najboljih stranaca u istoriji tog kluba želeo da napusti Humsku već posle mesec dana.

Reč je o Leonardu da Silvi Souzi, čoveku koji je uz Uroša Đurđevića i trenera Marka Nikolića bio najzaslužniji za osvajanje "duple krune" 2017. godine.

Iliev je to ispričao gostujući u emisiji na "Sportalu", pričajući o pritisku sa kojim se suočavaju igrači noseći crno-beli, pa i crveno-beli dres.

- Pritisak na igrače je nenormalan. Jedan Leonardo je posle mesec dana dolazio kod mene u kancelariju, tražio da vrati novac koji je do tada dobio, samo da ode iz kluba. Zašto? Nije mogao da izdrži taj pritisak u javnosti, u medijima, s tribina, u svlačionici. Najtužnije je što je on tada bio osporavan i ugnjetavan čak i od strane saigrača. A to je najbolji fudbaler koji je ikada igrao na ovim prostorima, ne samo među strancima, već i domaćim igračima - počeo je Iliev.

ŽELEO JE DA PLATI SAMO DA ODE IZ PARTIZANA Iliev otkrio kakvu je torturu trepeo jedan od najboljih stranaca u istoriji crno-belih

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Međutim, istakao je drugog igrača na kog je najponosniji, jer je transfer Umara Sadika koji je kasnije napravio bio mnogo unosniji.

- Ali nisam najponosniji na njega (Leonarda). Najponosniji sam na Umara Sadika. Šta su mi sve ljudi govorili za njega. Niko nije verovao. E posle svega zato Sadika smatram mojim doktoratom. Setimo se scene s ograde tribine. Svi su pričali o tome, a onda kad je Sadik donosio golove, pobede, pa posle novac… Pa on je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala - zaključio je donedavni sportski direktor Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading