ŽELJKO ZAGRMEO Obradović: Ne zanima me da gledam pasoš igračima
ABA liga/Dragana Stjepanović

- Odigrali su izvanrednu utakmicu u prvom kolu Evrolige protiv Valensije, dobili su utakmicu, skautirali smo to i sve što su igrali u poslednje vreme u španskom prvenstvu, izgubili su sada od Tenerifea, a imali su faktički dobijenu utakmicu. Naša želja i ambicija je da izgledamo bolje nego na utakmici protiv Albe, prvo počinjemo sa odbranom, moramo da budemo agresivniji, odatle sve počinje i tu se završava - rekao je Obradović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Radili smo, naravno da smo radili, sve što smo mogli i nastavićemo da radimo. Prvu sledeću utakmicu smo igrali protiv MZT-a, gledajući ceo snimak meča protiv Albe igračima je bilo jasno, valjda je početak meča sa MZT-om i pokazao da moramo da budemo agresivni i da jedini put. Jasno nam je gde smo grešili, bio je momenat u poslednjih pet minuta prve četvrtine i u drugoj, tačno se vidi razlika kako igrači reaguju posle negativnog rezultata, posle toga je bilo kasno. Ništa nije bilo od toga što smo odigrali bolje drugo poluvreme, jer je faktički utakmica bila rešena u prvih 10 minuta. 

NEMA STAJANJA Ovako Željko Obradović vodi trening Partizana: Razigravao Pantera, a onda pokazao fudbalsko umeće (VIDEO)

Osvrnuo se i na zdravstveni bilten.

- Svi su zdravi, vodićemo svih 13 igrača, imamo mogućnost, idemo prvi put privatnim letom.

Nakon lošeg starta sa većinom srpskih igrača u petorci, oni u nastavku meča u Berlinu nisu dobili šansu, pa je novinare zanimalo da Obradović to objasni.

- Ne, utakmica uvek određuje i način kako treniraju, ja sam rekao i ponoviću, ne zanima me da se bavim time i da gledam pasoš, to me ne zanima, samo me zanima kako trenira i šta pokazuje na terenu na samoj utakmici. To određuje koliko će minuta provesti na terenu, naravno uvek vodeći računa šta je ispred nas - utakmica u petak, nedelju, utorak, četvrtak, ponedeljak. Svi će imati dovoljno vremena i prostora da se naigraju, od njih zavisi koliko će igrati - zaključio je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading