LJUBAV PREMA KLUBU Scena posle meča Partizana i Albe u Berlinu obišla košarkašku Evropu, Nemci ne veruju šta su doživeli (VIDEO)
Printscreen

Podsetimo, Partizan je kao gost izgubio od Albe, koja je odigrala nestvaran meč i, uz 31 asistenciju, pobedila crno-bele sa 16 razlike.

Na momente je domaća ekipa vodila i sa +26, pa iako su navijači Partizana koji su bili u berlinskoj hali bodrili svoje ljubimce tokom celog duela, niko u domaćoj publici nije mogao ni da sanja šta će se desiti po okončanju utakmice. 

OBRADOVIĆ UKRATKO ANALIZIRAO DEBAKL OD ALBE Presudilo je prvo poluvreme tokom kojeg su dali 61 poen

A desilo se da su "grobari", verni svojoj ljubavi prema klubu, koja je  uvek bila veća od emocija prema rezultatu - uradili ono što uvek čine:  

Pozvali su igrače crno-belih da im priđu, pa zajedno sa njima otpevali pesmu čiji su stihovi "... slavni klub, svima znan - beogradski Partizan" odjekivali dvoranom, naizmenično pevani od strane "grobara" i košarkaša.

Ovako je to izgledalo u Berlinu: 

Stotine nemačkih navijača koji su još uvek bili u hali snimalo je mobilnim telefonima ovu scenu, jer i nisu navikli da vide ovoliku privrženost klubu, čak i u mečevima u kojima ljubimci navijača gube i sa 26 razlike, ili, prosto, prime 100 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading