TRIFUNOVIĆ PRED POČETAK EVROLIGE Želja mi je da doguramo što dalje u Evropi i ABA ligi
Foto: VTB liga

-Svi momci koji su došli su iskusni igrači, ili su igrali u Evropi na najvišem mogućem nivou ili u NBA ligi. To je nešto što bih ja želeo da budem - rekao je Trifunović.

Košarkaši Partizana će u petak od 20 časova u Berlinu odigrati sa Albom prvi ovosezonski duel u Evroligi. 

Obradović objasnio šta igrači Partizana moraju da pokažu u Evroligi


-Želja je da doguramo što dalje moguće, kako u Evropi tako i u ABA ligi. Jedan sam od retkih igrača koji je ostao ovde od prošle godine. Svi momci koji su došli su iskusni igrači, ili su igrali u Evropi na najvišem mogućem nivou ili u NBA ligi. To je nešto što bih ja želeo da budem i pokušavam da upijam sve što mi kažu, svaku informaciju da bih bio bolji iz dana u dan - rekao je Trifunović, dodavši da je dobio veliku priliku da ponovo radi pod komandom Željka Obradovića:

TRIFUNOVIĆ PRED POČETAK EVROLIGE Želja mi je da doguramo što dalje u Evropi i ABA ligi

VTB liga

 


-To je velika čast. Ne bih trošio reči o Željku. Jednostavno, isto kao što pokušavam od igrača da upijem sve što mi kažu, tako i od njega. Pokušavam da naučim sve što mi kaže.

Prvi put u karijeri Trifunović će igrati najelitnije košarkaško takmičenje.

-To je novi izazov za mene. Nikada nisam igrao Evroligu. Sigurno da sam uzbuđen kao i cela ekipa. Probaćemo da pobedimo prvu utakmicu u Evroligi u gostima da vidimo na kom smo nivou - zaključio je Trifunović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading