PRED KUP Petrić najavio debi Pavlovića, Pantić ponovo na pauzi, crno-beli na teren izlaze u jakom sastavu

- Neće biti pun sastav, u poslednjih sedam dana naišao sam na situaciju koji nisam imao do sada. Mislio sam da pauza može mnogo toga da donese i donela je, bilo je igrača koji nisu bili prisutni na treningu i ako mene pitate ove odložene utakmice su sada došle na naplatu - rekao je Petrić na konferenciji za novinare u Beogradu.

U šampionatu je dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u Ligi nacija.

- Da sam ja tada bio trener insistirao bih da igramo te utakmice u prvenstvu, bili bismo u nekom ritmu. Govorim o početku kvalifikacija za Ligu Evropa, sada sve to dolazi na naplatu. Sutra nećemo biti kompletni, bolje bi bilo da nismo imali utakmicu. Ali, šta je tu je, ovi koji su bili, imali su ciklus tri dana jačih treninga. Ono što imamo igraćemo, nadam se da će sve biti u redu. Igrači su spremni, koncentrisani, znaju šta nam donosi to takmičenje. Sutra ulazimo u ciklus od 14 utakmica.

Petrić je rekao da je Danilo Pantić prethodnih dana možda i jače trenirao i da se u ponedeljak požalio na povredu zbog čega neće trenirati narednih sedam dana pa neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu u Sremskoj Mitrovici.

On je rekao da će Andrija Pavlović biti u sastavu, da će posle treninga odlučiti da li će igrati, ali da će "u nekom trenutku dobiti prostor da pokaže šta zna".

FK Partizan

 

 


- Sa njim dobijamo kao da je novi igrač potpisao, donosi drugi kvalitet, iskusan je, može da zadrži loptu, da nas razigra. Moraće da prođe pripreme, ulazi u utakmice bez odigrane utakmice - dodao je trener crno-belih.

Uprkos tome što prethodnih dana nisu svi igrači bili na okupu, Petrić je najavio najjači tim u Sremskoj Mitrovici.

- Sutra ćemo igrati u najjačem sastavu, ko će dobiti prostor od mlađih videćemo na osnovu današnjeg treninga. Izlazimo u najjačem sastavu, ne zato što se plašimo protivnika nego da uđemo u ritam, pošto nas očekuje nedelja-četvrtak. Nisu igrali prošle nedelje, utakmica je dobro došla da svi koji budu mogli izađu na teren.
NESPORTSKO PONAŠANJE NAVIJAČA UEFA kaznila Partizan novčano i zatvaranjem dela tribine

Petrić je rekao da je za njega svaka naredna utakmica prioritet i dokazivanje za igrače. Najavio je da će sutra na golu biti Milan Lukač, a na pitanje o Nemanji Stevanoviću, Petrić je rekao da golman normalno trenira i da se ponaša profesionalno.

Utakmica u Sremskoj Mitrovici igra se u sredu od 15 časova.

- To je iskusna ekipa, mogu da naprave problem. Teren je malo uži ali je dobra podloga. To su ekipe koje pružaju maksimum u ovim utakmicama. Moji igrači se neće opustiti kao što nismo ni mi u stručnom štabu, spremni smo i koncentrisani kao da igramo protiv najjačeg protivnika - rekao je Petrić. 

On je izjavio sačešće porodici nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića, koji je u ponedeljak preminuo posle duge i teške bolesti.

- Kada se desi ovo što se desi, promenimo se, postanemo pažljiviji, malo drugačiji ljudi. Ali se to vrati u normalu vrlo brzo, a da li je normala ne znam. Onda postanemo sujetni, malo ljubomorni, ne mislimo jedni na druge - rekao je Petrić.

Komentari (0)

Loading