GOLMANIMA ZADAJE GLAVOBOLJE Partizanov Izraelac ima tajnu kojom postiže neverovatne pogotke
FK Partizan/Miroslav Todorović

Poslednji put pre dva dana, protiv Crvene zvezde u 168. večitom derbiju kada je nadmudrio Milana Borjana.

Bio je to prvi penal koji je Bibars Natho realizovao protiv Crvene zvezde. Pre tog gola, dva puta je bio strelac protiv crveno-belih, ukupno je dao tri gola. I pre tog penala Borjanu, bio je uspešan 100 odsto. Protiv srpskih klubova bio je precizan 19 puta, ostala tri penala pogodio je igrajući evropske utakmice.

- Neću da otkrijem tajnu! Srećan sam zbog gola, dajem sve od sebe i tako ću igrati i u nastavku - nije želeo da otkriva tajnu uspešnosti izvođenje penala Bibars Natho, u izjavi za "Sportski žurnal".

Izraelac koji ima 34 godine bio je uz Fusenija Dijabatea najbolji igrač Partizana protiv Crvene zvezde. Posle remija u Humskoj razlika između dva kluba ostala je sedam bodova, što je poprilično za prilike u srpskom fudbalskom šampionatu.

Bibars Natho je od 2019. godine član Partizana, a za sve to vreme nije osetio slast osvajanja titule prvaka Srbije. To mu je velika želja, koju bi želeo da ostvari dok igra za crno-bele. Smatra da titula nije izgubljena, ali da o njoj sada ne treba pričati, jer ima mnogo da se igra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading