MORALO JE DA BUDE POMERANJA Rikardo ljut na Zvezdu zbog derbija
FK Partizan

- Protiv Radničkog u nedelju će biti veoma teško, jer znamo kako umeju da igraju. Igraju snažno uvek protiv nas. Moramo da pokažemo da smo Partizan, karakter i energiju. Malo vremena za oporavak, ali tako je kako je - rekao je Gomeš.

Rikardo je ljut zbog derbija.

- Prema mom mišljenju, to treba da promeni Savez, a ne da stavlja odluku u ruke kluba. Gledajte koliko više dana imaju za odmor od nas. Ali, moramo to da uradimo i probaćemo da pobedimo.

Potom je govorio i o prolasku Hamruna i plasmanu u grupnu fazu Lige konferencija.

- Pozitivno je što smo se kvalifikovali. To je bilo i važno i klubu i igračima. Jedino što smo morali da pobedimo. Vodili smo sa 3:1, ne sme da nam se dešava da onako primimo dva gola, jer na utakmicama poput ove moramo da dižemo samopouzdanje. Verovatno smo se opustili zbog rezultata u Beogradu. Čak i kad ne želite, dešava vam se da se opustite, onda vas rival napadne, zbog čega moramo da naučimo da igramo snažno 90 minuta. U grupnoj fazi svaka ekipa može da postigne gol - istakao je napadač sa Zelenortskih ostrva.

VUJAČIĆ NEZADOVOLJAN Štoper crno - belih ljut zbog penala

Rikardo igra povređen.

- Primio sam injekciju dan pre meča i jednu neposredno uoči početka utakmice. To je žrtva koji moram da podnesme zbog sebe i ekipe. Jednostavno sam morao. Naravno sam sam umoran, uz to je i teren bio katastrofalan, ali uradićemo sve da budemo spremni za Kragujevac. Moramo da pokažemo zašto smo Partizan, demonstriramo karakter iako je malo vremena za oporavak - zaključio je Gomeš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
steca

26.08.2022 15:21

Mnogo ste vi razmazeni. Odkazujete utakmice jednu za drugom, a sta pruzate i to za kolike pare ? Nigde u svetu nijedan igrac ne trazi toliko odmora ili se zali na los teren samo kod nas . Mamine maze. Rudar se ne zali sto svaki dan ide u jop, jer zna da nu je io posao, samo vi prefinjeni irazmazeni fudbaleri. Jel bi se bunio da igras negde drugde u Evropi. Sigurne ne bi, jer zbas da ti je to posa,