PETRIĆ POSTAVIO ZAGONETKU Trener Partizana poslao misterioznu poruku, pa poručio: Tika-taka, tika-taka...
Printscreen

Petrić je imao poruku za mistreioznu osobu.

- Ja bih zamolio njega da me ne podržava toliko jer nisam zaslužio toliku podršku, dosta mi je bilo ova dva-tri dana što me podržavao, moji drugari i ja smo mu pomogli kada mu je bilo najteže - ali smo spremni uvek da pomognemo ako je pomoć potrebna da ga izvučemo na pravi put - rekao je Gordan Petrić analizirajući situaciju u javnosti od kada je seo na "užarenu" klupu Partizana, međutim nije želeo da otkrije na koga je mislio.

OGLASIO SE PETRIĆ NAKON POBEDE U NOVOM SADU Njegove reči dobro treba da zapamte navijači Partizana

- Sad vi malo rešavajte zagonetku... Tik-tak, tik-tak... Daleko da ću otkriti bilo šta.

Osvrnuo se i na igrače.

- Po reakciji kada smo dali gol u 95. minutu - videli ste koliko im znači. Bio sam i igrač, funkcioner... Prolazio sam kroz sve što i oni prolaze danas i smeta mi što u nekim trenucima prozivaju igrače koji su najmanje krivi. Ja tražim, ako je to moguće, da se da podrška i ako treba da se proziva - neka se prozivaju ljudi sa strane kao što sam ja. Ako kažem da je to bitno, jeste - posebno za mlade da osete da imaju podršku. Mada, oni su profesionalci, sve to ide postepeno.

Što se tiče igračkog kadra, Petrić neće moći da računa na Lutovca i Pavlovića, dok se vraćaju Menig i Saničanin, a zabrinjava ga i što se u javnosti potcenjuje Hamrun.

- Imali smo malu analizu i igrači dobro znaju - to su profesionalci i vode računa o tome protiv koga igraju. To uopšte nije ekipa sa Malte, nego su sve stranci i odigrali su šest utakmica u Evropi. Gledao sam sve utakmice, srećno je Levski prošao dalje, ali vrlo su nezgodna ekipa - zaključio je Petrić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading