DA LI SE LJAJIĆ VRAĆA U PARTIZAN? Oglasio se novi trener crno-belih, pa progovorio o novim pojačanjima
Alo!/Vladimir Marković

Partizan je predstavio svog novog trenera Gordana Petrića. Nekadašnji fudbaler Partizana sada je prvi čovek struke crno-belih nakon odlaska Ilije Stolice, a između ostalog na konferenciji za štampu pričao je i o pojačanjima. 

On je posebno istakao da su neophodna pojačanja u veznom redu, pogotovo u sredini veznog reda posle odlazaka kapitena Saše Zdjelara i Jevtovića.

- Svi to znaju, nije da sad izmišljam neke priče. Dva igrača na sredini terena su potrebna Partizanu. Jedan Zdjelar i jedan Jevtović su otišli. Meni su takvi igrači potrebni. Da li će biti prostora i vremena, da se to napravi, to opet zavisi od ljudi iz kluba. Ali trener kao trener, ja sam bio čovek koji je bio u vrhu 2007. godine. Svi treneri moraju da se uklope u filozofiju kluba - naveo je Petrić. 

Pitali su novog šefa struke Partizana i da li su poželjni povratnici, a pogotovo je novinare zanimalo da li je u klub dobrodošao Adem Ljajić.

- Svi su dobrodošli. Svi bivši igrači koji dolaze u klub moraju da donesu nešto ovom timu. Nisam za dovođenje igrača samo da bi došao, već i da doprinese. Adem Ljajić može da doprinese. Nije imao puno utakmica i ako on dođe, treba da budemo strpljivi s njim i sačekati ga da bude u formi od pre nekoliko godina. Ja sam taj, zajedno s ljudima iz sportskog dela kluba, da ako ja kažem da su potrebna dvojica igrača na sredini terena, na klubu je da ih nađe, a moje je da odlučim da li će taj igrač da dođe - zaključio je Petrić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading