"GROBARI" NA NOGAMA Još jedan povratnik u Humskoj: Savo Milošević dovodi miljenika navijača?
Foto: ALO/Marko Metlaš

Jedan povratnik u Partizan bi uskoro trebao da bude promovisan - Savo Milošević, a drugi bi mogao da dođe na inicijativu novog trenera Parnog valjka!

Naime, kako prenosi "Mozzart sport" Sejduba Suma nalazi se na radaru crno-belih i lako bi do kraja prelaznog roka mogao da se vrati u Humsku! 

Savo Milošević prihvatio je da nasledi Iliju Stolicu na klupi Partizana, a ekspresno je sa upravom crno-belih bilo govora i o pojačanjima. Specijalna želja legendarnog napadača je Sejduba Suma koji je slobodan u izboru nove sredine nakon što se zimus rastao sa Kuvajt SC-om u koji je otišao upravo iz Humske. 

MITROGOL JE TO ZASLUŽIO Srpski napadač dobio veličanstven mural u Beogradu (FOTO)

Sejduba Suma je najbolji fudbal igrao pod trenerskom palicom Sava Miloševića. Na 45 utakmice je reprezentativac Gvineje postigao 16 i namestio 11 golova, a nakon odlaska Miloševića iz Partizana Suma se "ugasio". Aleksandar Stanojević nije uspeo da mu "nađe žicu", a sve je rezultiralo njegovim odlaskom iz Beograda. 

Ipak, povratak Sava Miloševića bi mogao da donese i novu epizodu Sejdube Sume u Humskoj. Problem predstavlja da Partizan već ima četiri stranca, koliko je i dozvoljeno po pravilima Superlige Srbije. Fuseni Dijabate, Patrik Andrade, Rikardo Gomeš i Kvinsi Mening, što bi mogla da bude otežavajuća okolnost u dogovorima sa Sumom.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading