BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA GRMI Moraju svi da odu, ovo je tragično i neverovatno
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Imam da kažem samo dve reči: tragično i neverovatno - konstatovao je Đurić za "Sportal".

Nastavio je u istom ritmu.

- Nije problem u treneru! Doći će neki drugi Ilija i šta onda? Nije trener kriv. Ne može on da uđe na teren da igra, daje golove ili izigrava veznog igrača.

Ipak, neko mora da snosi odgovornost za velike neuspehe.

- Problem je u igračkom kadru. Nemamo kvalitet na terenu. Nijedan igrač nije spreman za ozbiljan nivo fudbala. Dovode se opskurni fudbaleri. Oni koji nemaju gde, dođu u Humsku. Partizan se pretvorio u svratište za nezbrinute, bivše igrače. Predsednik, generalni direktor i sportski direktor. Oni snose najveću odgovornost.

PRVA REAKCIJA IZ HUMSKE Igrači Partizana se oglasili: Navijači nas nisu maltretirali

Kaže da sistem nije dobar.

-  Kojeg igrača je Partizan napravio poslednjih godina? Koga mladog su afirmisali? U moje vreme imali smo Adema Ljajića, Lazara Markovića, Stefana Savića, Ljubu Fejsu. Sve veliki igrači koji su kasnije prodati za ozbiljan novac. Koga sada Partizan ima? Ne mogu da plate pojačanje ni 100.000 evra. O klincima da i ne pričam. Ovi ljudi se ne bave klubom. Ne žive sa klubom. Oni su van svega, imaju neke svoje živote i poslove koje vode, a koji nemaju veze sa Partizanom. Nemaju ni volju, a ni znanje da se na ozbiljan način bave Partizanom. Zato treba da odu svi. Moraju da odu svi. Da dođu novi ljudi, mlađi, koji će klub da vode kako treba. Jer, ovo što se dešava nema veze sa životom - zaključio je Đurić koji je imao jasnu poruku za tim iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading