TO JE DALEKO OD ISTINE Stolica pred revanš govorio o "kraju sezone": Svestan sam svega
Alo!/Marko Metlaš

- Neke stvari koje su van moje kontrole ne mogu da promenim, ne mogu da amortizujem. Ono što mogu je da pripremim ekipu za ono što ih očekuje u samoj igri i za protivnika. Pritisak možemo da okrenemo na to da momci budu otresiti, da budu dostojni dresa Partizana - izjavio je Stolica na konferenciji za medije u Humskoj.

Novinare je zanimalo da je kraj sezona ako Partizan ne prođe.

- Uz uvažavanje, smatram da je to daleko od istine. Priče o domaćem prvenstvu moramo sada malo da odvojimo, jer je ovo utakmica u Evropi. Titula se očekuje pet godina i moramo da se pripremimo za nju na pravi način. Ko god bude ovde sedeo i rukovodio, potrebno je vreme. Ništa ne može da se uradi preko noći, iako smo mi navikli na to. Na ovom nivou to nije moguće. I prošle sezone smo igrali Ligu konferencija, tako da se ne slažem da je to neuspeh. Imamo priliku da preokrenemo stvari i duboko verujem da će to od sutra biti tako", rekao je Stolica na konferenciji za medije.

Upitan je i kako se priprema za meč sa saznanjem da bi mogao da mu bude poslednji.

- Moj posao je najteži i najlakši, jer sam svestan odgovornosti i pozicije u kojoj se nalazim. Usmeriću stvari na ekipu, ona mene usmerava i pokazuje mi na svakom treningu i sastanku da smo na pravom putu. U bilo kojoj sferi društva i profesiji, bez obzira na pritiske, ličan faktor ne sme da postoji. Stvar je kontinuiteta, logistike, budžeta, svega onoga što jedna institucija sa sobom nosi. Moj posao je takav kakav jeste i ja sam sa time skroz komforan - rekao je Stolica.

Utakmica u Humskoj na programu je od 21.00 u četvrtak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading