EGZUM O DOLASKU U PARTIZAN Jedva čekam da istrčim na prvoj utakmici Evrolige pred navijače
Printscreen

Doskorašnji bek Barselone i bivši NBA igrač je izneo prve utiske po potpisivanju ugovora sa crno-belima.

-Prošla godina mi je otvorila oči kada je košarka u Evropi u pitanju. Hteo sam da nastavim u Evropi i zato sam potpisao za Partizan. Mislim da je glavni razlog koji me je privukao su navijači. Putovao sam u različite gradove i zemlje, sve je bilo lepo iskustvo - rekao je Egzum za "Partizan TV". 

Evropska košarka i navijači srpskog kluba nisu novitet za Australijanca.

-Sa mnogima sam pričao o navijačima Partizana. Svi misle da mi je Najdžel Vilijams-Gos pričao o Partizana, naravno jeste i on, ali zapravo još u Australiji kada sam imao 15 ili 16 godina, imao sam trenera koji je iz Srbije on mi je pričao da ne postoji ništa kao utakmice Partizana. Znam da je i Džok Lendejl bio u Partizana. Jedva čekam da istrčim na prvoj utakmici Evrolige pred navijače. Mnogo toga sam čuo i video - prisetio se Egzum.

MEČ VISOKOG INTENZITETA Evroliga najavila srpski derbi između Partizana i Zvezde

Što se tiče onoga što "grobari" mogu od njega da očekuju...

-Ideja kada sam došao ovde je da donesem tu agresivnost. Očekujem da igram malo više na poziciji plejmejkera da uposlim saigrače. Obožavam da igram u tranziciji, da trčim, da dođem do reketa i tu kreiram. Pokazaću to tokom ove sezone. U odbrani mogu da branim tri pozicije. Igraću čvrsto svaku utakmicu. To mi je cilj - podvukao je novi igrač crno-belih.

Egzum je minule sezone imao 6,3 poena, 2,5 skokova i 1,6 asistencija po meču za oko 17 minuta na parketu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading