PARTIZAN NAŠAO REŠENJE ZA POREZ Mijailović: Nudimo zemljište na severu Srbije
KK Partizan

Već neko vreme je aktuelna priča oko duga KK Partizana na ime poreza. Tim povodom oglasio se i predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović koji je istakao da se intenzivno radi na rešavanju preostalog poreskog duga.

- Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga - rekao je za 24sedam Ostoja Mijailović, uz detaljnije podatke, kao i plan za rešavanje ovog problema:

- Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara. Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme - dodatno je objasnio prvi čovek kluba iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading