PRED GOSTOVANJE NA "ČAIRU" Stolicu brine teren, otkrio da li će igrati Fejsa i Dijabate
FK Partizan

- Čeka nas ekipa prema kojoj imao zdravu dozu respekta jer je to tim koji nas predstavlja u Evropi, koji među prvima izlazi na evro scenu, i ovim putem im želimo sreće jer predstavljaju našu zemlju - rekao je Stolica.

Jedna stvar ga brine.

- Ne moram da pominjem, to je jasno, imaju problema sa samom organizacijom utakmice. Vraćamo se na standardnu temu terena, koji sigurno neće odgovarati ni nama ni domaćinu, i nadamo se da će biti u boljem stanju nego kada sam poslednji put gledao, baš protiv Partizana. Neprihvatljivo je takvo stanje podloge za fudbalske utakmice, naročito za dve ekipe takvog renomea i dva naša predstavnika u Evropi. Ono što me raduje je veliki broj navijača koji smo imali u Ivanjici, veliku energiju, mnogo nam je to značilo. Sam jug Srbije je poznat kao naša velika navijačka baza i siguran sam da će ih biti na stadionu i uz njihovu podršku nadam se da možemo do rezultata koji želimo.

NAKON DEBITANSKOG GOLA - NAGRADA Partizan produžio ugovor sa mladim fudbalerom

Govorio je i o igračkom kadru.

- Svi koji se vrate sa pauze, iz povrede su pojačanja. Fejsa je na pripremama pokazao koliko može i koliko je važan. Bio je bolestan, trenirao je, videćemo koliko možemo da ga koristimo. Dijabate je sa nama šest treninga, tako da, koliko ćemo moći da ga kostimo, nismo ni mi sigurni. Neki parametri pokazuju da je svež i on želi da igra, ali videćemo, nećemo žuriti jer je cilj da ga koristimo i doziramo na neki optimalan način i ono što je prioritet je da se on spremi na duge staze - objasnio je Stolica.

Utakmica je na programu u petak od 20.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading