DAO JE REČ Gomeš nije potpisao ugovor ali jedno je obećao Partizanu
Printscreen/FK Partizan

Iako Rikardo može da naplati najefikasniju sezonu u karijeri, on ipak želi da produži boravak u Srbiji! Nije još potpisao ugovr, ali je obećao čelnicima kluba da ne ide nigde! 

- Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku. Rikardo je dao reč da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje. Odlučio je da sve ponude stavi u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni- istakao je Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka za Telegraf.

Odahnuo je Ilija Stolica, jer je dobio uverenja da će imati na raspolaganju igrača koji je u prethodnom ciklusu postigao 38 golova i tako oborio rekord Mateje Kežmana po broju pogodaka u svim takmičenjima tokom jedne sezone.

Takođe, bio je precizan i sa bele tačke za konačnih 4:0 na meču protiv Javora.

- Ponosni smo što imamo takvog igrača i čoveka u svojim redovima, nekoga od koga će mladi momci koji stasavaju moći samo da uče o ljubavi i posvećenosti klubu, važnijoj od svih materijalnih dobara, a to je danas retkost u fudbalu - rekao je Iliev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading