PARTIZAN KREĆE SEZONU Stolica otkrio ko neće igrati, pa se osvrnuo na izjave da je Zvezda već šampion
FK Partizan

- Početak je pred nama, uradili smo dosta dobrih stvari, bile su ovo nikad kraće pripreme, svakom treneru fali vremena za uigravanje, napravili smo reset, došlo je dosta novih igrača, većina se uklopila dobro, ali pred nama je prevenstvo u kom imamo najveće moguće ambicije kao i svaki put - rekao je Stolica.

STOLICA ZADOVOLJAN DIJABATEOM "On je neko ko može da pravi razliku"

Stolica je istakao na koga neće moći da računa na otvaranju sezone.

- Imali smo kompleksnu situaciju na pripremama, kasni dolazak igrača uzrokovao je da neke preforsiramo, to je uzrokovalo manje pvorede, velika većina se oporavila. Raduje povratak Saše Zdjelara, imamo problem sa Fejsom, koji ima virus i on je verovatno nedostupan za ovaj meč, kao i Jović zbog povrede. Od poslednjih pojačanja Dijabate nije u konkurenciji za tim, svi ostali su manje više tu.

PARTIZAN PRODAO NAPADAČA Marko Milovanović u Španiji za 3.500.000 evra

Nastavio je u istom ritmu.

 - Dijabate je tek juče došao, mene raduje da je sa nama, skautirali smo ga, razgovarali sa njim, videćemo ga na treningu, verujem da ćemo se radovati njegovim igrama, da će svi Grobari uživati - naveo je trener Partizana.

Stolica je govorio i o rečima Milorada Kosanović da je Zvezda već uzela titulu.

-  Ne slažem se sa tim, bio bi apsurd složiti se sa takvim rečima. Naravno da svako ima pravo na svoj stav, Kosanovića poštujem, jako je britak u izjavama, ali bih voleo da bude dosledan i da objasni zašto tako razmišlja. Nije dobro da se tako razmišlja, verujem da ima razloge za to, ali ne bi bilo dobro da se tako razmišlja. Naše prvenstvo treba da bude takmičarsko, i da bude neizvesno, i da iz toga proizađu bolji rezultati. Mi smo ovde da se bavimo sobom, da gledamo samo sebe, da se borimo u svakom trenutku za regularnost jer je to osnovna stvar. To ne bi ni trebalo da se pominje, jer je normalno, ali dugo sam u fudbalu, moram biti obazriv prema stvarima koje su se ovde unormalile - smatra Stolica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading