NOVO POJAČANJE PARTIZANA Stigao brzonogi krilni fudbaler iz Malija, detalji ugovora poslovna tajna (VIDEO)
EPA

 

Na stadionu Partizana predstavljeno je novo pojačanje, brzonogi krilni fudbaler iz Malija Fuseni Dijabate. On dolazi iz Turske gde je nastupao za više klubova, a na samom startu predstavljanja o njemu je govorio Ivica Iliev.

Sportski direktor crno-belih je otkrio da je Fuseni Dijabate potpisao trogodišnju saradnju sa crno-belima i da je time u najvećoj meri završen prelazni rok.

"Fuseni je potpisao trogodišni ugovor sa FK Partizan. Izuzetno sam zadovoljan što smo gotovo završili prelazni rok, a on samo što je počeo u Evropi. Ne znam da li smo ikada brže završili prelazni rok za sledeću sezonu. Znali smo da je pauza kratka, da će sezona početi gotovo istog trenutka po završetku prethodne i da nas čeka pakleno leto gde imamo mnogo toga da završimo", rekao je Iliev.

Ima Iliev već i "kategoriju" u koju je svrstao Dijabatea, mada nije do kraja želo da objasni značenje epiteta koji je izrekao za novog igrača Partizana.

"Velike promene su se desile. Krenuli smo jako i vrlo brzo uspeli da kompletiramo ono najjače što treba da nas raduje. Kao što je i običaj jagoda na torti dolazi na kraju i ovom prilikom želim da predstavim igrača koji je u kategoriji onih igrača koje nazivam "30 sekundi igrač". Možda ću jednog dana objasniti to, on zna šta to znači, to je mala i šala. Reći ću deo toga, to znači da je pre svega od njega očekujem mnogo, da sigurno bude jedan od glavnih igrača i možda u perspektivi jedan od najboljih stranaca koji su bili u našoj istoriji". naglasio je on.

Na kraju je sportski direktor Partizana naglasio da su sve pozicije koje su "škripale" u timu prošle sezone sada pojačane i da je tim spreman za velika dela.

"Sve kritične pozicije iz prošle sezone smo uspeli da zakrpimo i da zatvorimo, tako da u ovom momentu kada pričamo o ekipi Partizana za sledeću godinu ne bih se vodio procentima ali verujem da ovo može da bude jedan od najboljih timova koje je Partizan imao u dugo vremena", zaključio je on. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading