KAPLJE "LOVA" U HUMSKOJ Poznato koliko je Partizan zaradio od transfera Pavlovića u Salcburg
AP Photo/Daniel Cole

Srpski reprezentativac je stigao u redove giganta iz Austrije. 

Strahinja Pavlović i Red Bul Salcburg su potpisali ugovor do leta 2027. godine. 

 Monaku je pripalo 7.000.000 evra fiksno, a moglo bi i dodatnih 2.000.000 evra kroz bonuse ako defanzivac opravda očekivanja. 

Hteo je Bazel da mu produži pozajmicu, sanjao je i Partizan da ga vrati makar na šest meseci, ali ponudi Red Bul Salcburga niko nije mogao da parira. Crno-belima pripada zarada od 700.000 evra, a štoper je bio veoma zadovoljan posle odlaska iz “kneževine”.

– Pre svega, znam koliko je ovo veliki klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Naravno, želim da osvajam trofeje i da igram u Ligi šampiona. Poznajem politiku kluba i znam da se ovde afrimisalo mnogo mladih igrača kao što sam ja. Kada sam čuo da me Salcburg želi, nisam se dvoumio. Ovo je klub broj jedan u Austriji – istakao je Pavlović. 

STOLICA ZADOVOLJAN Sada se pripremamo za Fenerbahče i početak prvenstva

Usledilo je predstavljanje navijačima:

- Štoper sam čiji su najveći kvaliteti snaga i to što sam dobar sa loptom u nogama. Uvek dajem 100 odsto sebe. Uzor mi je Nemanja Vidić. Po meni je on najbolji defanzivac u istoriji. Volim način na koji je igrao. Bio je čudesan fudbaler. Snažan, brz, bez straha i uvek je davao 100 odsto sebe – pokušavam da igram kao on – poručio je na kraju Pavlović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading