PARTIZAN SE EMOTIVNO OBRATIO STANOJEVIĆU Šefe, hvala za sve
Alo!/Vladimir Marković

Saopštenje prenosimo bez korekcija redakcije:

- FК Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Кonferencija.

Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30.kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FК Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku.

RAT VEČITIH Zvezda i Partizan u klinču za istog igrača, stigla i prva milionska ponuda

Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

Кako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FК Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao.

O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading