OSTOJA MIJAILOVIĆ IMA PORUKU PRED TREĆI MEČ Vrućih srca i hladne glave u slavu i za čast našeg Partizana
KK Partizan

U prva dva susreta, u kojima je Zvezda bila domaćin, ona je i trijumfovala, a Partizan će u sredu od 20.45 pokušati da izbori četvrti meč u petak i eventualnu "majstoricu" koja bi se igrala u ponedeljak ponovo pred crveno-belom publikom.

Mijailović je izjavom putem zvaničnog sajta kluba pokušao da spusti tenzije koje su se podigle posle utakmice odigrane u nedelju uveče. 

-Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana NIS. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana - naglasio je Mijailović i dodao:

-Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju - poručio je predsednik crno-belih.

RUNDA BROJ 3 ABA liga odredila sudije za treći meč Partizana i Zvezde

KK Partizan NIS apeluje na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne. Ulazi u halu "Aleksandar Nikolić" biće otvoreni od 18:30.

-Vrućih srca i hladne glave u slavu i za čast našeg Partizana! Do pobede!!! - zaključio je Mijailović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading