STANOJE, ĆUTIŠ KAO NEKA STRINA Bivši predsednik Partizana žestoko udario na klub i Stanojevića
FK Partizan

Đurić se osvrnuo na priču da je titula oteta.

- Alibi priča! Što meni neko nije oteo trofej!? Moraš imati tim. Te priče: „Otele mu sudije“... Ma, hajte, molim vas. Kakvo je suđenje imao u derbijima? Ne bi trebalo kukati, nije to stil Partizana. Moraš biti realan. Ako si izgubio – priznaj. Napravi analizu. Imaš loš tim. Znam šta pričam, tom Stanojeviću sam bio predsednik - rekao je Đurić za "Kurir".

Nastavio je u istom ritmu.

- Doveo sam Stanojeviću Tejga i Adiju. Posebno apotrofiram Adiju, jer je u to vreme bio jedan od najbržih i najboljih igrača. Samo ja znam uz koliko sam ga problema doveo iz Milana. Velikog Milana! A Adija tom Stanojeviću nije valjao. Imali smo Moreiriu, Dijaru, Ljajića... A šta sad Partizan ima? Polovne i istrošene igrače. Majstore, ne možeš to da radiš. Bunio se Stanojević u moje vreme, a sad ćuti kao neka strina. Tragedija je što je taj Stanojević doveo povređene i islužene igrače. Tu je najviše pogrešio. Inače, njega kao trenera cenim, ali sad je ušao u sistem koji nije dobar i zato su svi redom pukli.

REŠENA DILEMA Poznato da li Krstajić preuzima Partizan

Jedna od najvećih Đurićevih zamerki Stanojeviću je što nije pripremi nijednog talentovanog fudbalera za transfer u inostranstvo.

- Kad su mladi igrači u pitanju, tu je najveći krivac trener. Nije afirmisao nijednog. Bio sam u klubu 35 godina, sećam se kako je Tumba uvodio igrače. Moraš da istrpiš decu, posle dobiješ Ćirića, Tomića... Doveli smo povratnike, a minute nisu dobili Milovanović, Terzić, Jović. Klub ne može tako da funkcioniše. Ja sam vratio Mladena Krstajića iz Nemačke i uz njega školovao Stefana Savića. I onda ga prodao u Mančester Siti, a Partizan zaradio. Pazite sad, taj moj recept je primenila Crvena zvezda: dovela je Aleksandra Dragovića i već joj se isplatio, uz njega je stasao mali Strahinja Eraković“.

Udario je Đurić i na Ivicu Ilieva.

- Gde su bombe našeg direktora? Gde su u derbiju? Gde su se sakrili? - zaključio je Đurić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading